Bitcoin-säiliöt 15% päivässä sen jälkeen, kun kaikkien aikojen korkein yläraja on yli 34 000 dollaria, sosiaalisen median edut nousevat

24. Januar 2021 Von admin

Bitcoin siirtyy terävään korjaukseen saatuaan yli 70% kuukauden kuluessa. Sosiaalisen median kiinnostus Bitcoinia kohtaan on saavuttanut uuden kaikkien aikojen ennätyksen.

Massiivinen epävakaa ja raskas myynti pyyhkäisee Bitcoinia (BTC) maailman suurimpina kryptovaluuttatankkeina 15% päivässä saavutettuaan kaikkien aikojen ennätyksensä 34 000 dollaria sunnuntaina 3. tammikuuta. Lehdistöajankohtana Bitcoin käy kauppaa 28 973 dollarin tasolla markkina-arvojen laskiessa alle 600 miljardia dollaria. Kaikki nämä Bitcoin-liikkeet ovat herättäneet myös sosiaalisen median mielenkiinnon.

Myös Bitcoinin hintavaltaisuus markkinoilla on pudonnut alle 70%, kun altcoins ralli Ethereumin kanssa johti näyttelyä. Viime viikolla tapahtuneen massiivisen 30 prosentin rallin jälkeen korjaus ja voitonvaraaminen ovat vihdoin saavuttaneet korkean tason. Kuten suosittu Twitter-kahva valasvaroitusta kohti, pörsseissä on ollut valtavia valaslaskuja viimeisten 24 tunnin aikana.

Whale Alert on havainnut lähes yhdeksän suurta Bitcoin-siirtoa vuosina 2000-9000 BTC. Lisäksi BTC-siirtoja on ollut 4000 ja 6000.

Rosenburgin tutkimuksen pääekonomisti David Rosenburg toteaa CNBC: lle, että Bitcoin on tällä hetkellä kuplavaiheessa. Rosenburgin kommentit tulivat sen jälkeen, kun BTC: n hinta nousi lähes 70% joulukuun 2020 alusta lähtien. Hän sanoi:

„Parabolinen liike bitcoinissa niin lyhyessä ajassa, sanoisin turvallisuudesta, on erittäin epänormaalia“.

Toisaalta hän kiitti myös kultaa sanoen: „Siinä on 1/5 volatiliteetista, jonka bitcoin tekee. Olen ollut hyvin nouseva kullan suhteen ja olen edelleen nouseva kullasta. “ Huomaa, että Rosenburgin kommentit tulivat ennen tämän päivän BTC-hintojen kaatumista.

Sosiaalisen median kiinnostus Bitcoin-piikkeihin

Viime viikkojen jatkuvan rallin jälkeen sosiaalisen median kiinnostus Bitcoinia (BTC) kohtaan on noussut uusiin korkeuksiin. Kun BTC-hinta nousi 30 000 dollariin, Twitter-analyysitiedot osoittavat, että #Bitcoin-twiitit ovat nousseet uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan. Salausvaluutan tietoyritys TIE esitti mielenkiintoisia tietoja samasta.

Toisaalta myös Bitcoinin (BTC) hakumäärät ovat saavuttaneet uuden huippunsa viimeisten 12 kuukauden aikana. Puhuessaan CNBC: lle PwC: n maailmanlaajuinen salausjohtaja Henri Arslanian sanoi, että viimeaikainen Bitcoinin ralli on johtunut pääasiassa valtavasta institutionaalisesta kiinnostuksesta ja sitä seuranneesta FOMO: sta.

„Kun katsot tätä bitcoin-rallia, jonka olemme nähneet parin viime viikon ja kuukauden aikana, on todella kaksi suurta elementtiä. Yksi on institutionaalisten toimijoiden jatkuva osallistuminen. Enemmän kuin bitcoinin hintaa, seuraan tulevien uusien institutionaalisten toimijoiden määrää, joilla on mielestäni ylimitoitettu vaikutus markkinoihin „, hän lisäsi.